Micro Needling Therapy

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverschijnselen aan. Een behandeling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook goed geschikt voor een meer gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid.

Behandel indicaties:

• Verwijdering / behandeling van acnelittekens, rest acne en Rosacea
• Anti - veroudering, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove en onregelmatige structuur van de poriën
• Chirurgische litteken vervagen
• Behandeling van haarverlies / haartransplantatie

• Hyper - pigmentatiebehandeling

Maak een afspraak

Uw huid van binnenuit aan het werk gezet met Hyaluron, retinol, oligopeptides of vitamines.
De naalden zetten de huid aan om de collageen en elastine productie te stimuleren. Een microneedling behandeling is een effectieve manier om de cellen in de diepte van uw huid te vernieuwen en te activeren zonder de opperhuid te beschadigen.
De pen waarmee de microneedling wordt uitgevoerd, bestaat uit minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen, waardoor er kleine micro kanaaltjes in de huid ontstaan, kunnen de werkstoffen dieper in de huid transporteren om de huid optimaal te voeden.
Het lichaam gaat dit wondje op een geheel natuurlijke manier herstellen, waardoor het cel vernieuwingsproces geactiveerd wordt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe collageen en elastine gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.
De behandeling is niet onaangenaam of pijnlijk.

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Na 1 behandeling zie je al duidelijk resultaat en dit effect wordt in de navolgende dagen versterkt. Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht met de micro-needling behandelingen heeft namelijk tijd nodig om de gewenste resultaten te behalen. Voor het meest optimale resultaat is het volgen van een kuur aan te bevelen van minimaal 3 tot 7 behandelingen met een frequentie van eens in de 3 à 6 weken.

Microneedling is geschikt voor ieder huidtype echter er zijn wel een aantal contra-indicaties waarbij microneedling niet wordt toegepast:

• huidziekten, zoals psoriasis of eczeem
• kankeraandoeningen, tot 5 jaar na behandelingen
• langdurige inname bloedverdunners
• bloedstollings stoornissen
• ongecontroleerde diabetes
• koortslip (herpes virus)
• zwangerschap
• inname van anti-acne medicijnen met isotritinoïne

Maak een afspraak

Opmerking

Deze behandelingen/kuren kunnen worden gestart na een intake gesprek waar je gratis en vrijblijvend een afspraak voor kunt maken. Ik leg u uit wat u eventueel kunt verwachten en geef u advies voor optimaal resultaat. Om irritatie van de huid te voorkomen en om het gewenste resultaat te garanderen is het gebruik van juiste producten thuis erg belangrijk! Uiteraard zal ik u hierover een professioneel thuis - verzorgingsadvies geven.

Losse behandeling

Hele gelaat ca. 65 min. 92.50 euro per beh.


Kuur van 3, (50% korting op de 3e behandeling)

231.- euro ca. 65 min per beh.

Als extra is deze behandeling ook zeer goed te combineren met de Bio led Lamp'. (22,50 euro tijdens een gelaatsbehandeling.)

Bezoek ons vandaag nog

LOCATIE

Spoorstraat 2
1621HN Hoorn

Telefoon


Openingstijden

Dinsdag-Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Email