Skip to main content
[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_layout_row _id=”2″ ][cs_element_layout_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]Algemene voorwaarden
\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”5″ ][cs_element_layout_row _id=”6″ ][cs_element_layout_column _id=”7″ ][cs_element_text _id=”8″ ][cs_content_seo]1.1 De voorwaarden gelden voor alle diensten geleverd door Source of beauty. Diensten zijn zaken als verkopen van producten.
1.2 Source of beauty accepteert geen voorwaarden van de afnemer tenzij anders overeengekomen.
1.3 Afwijking in de voorwaarden zullen eerst schriftelijk aan de afnemer worden medegedeeld.
1.4 Source of beauty behoud zich het recht om de voorwaarden ten alle tijden te kunnen wijzigen.
Prijsopgave en levering
2.1 Prijsopgave in welke vorm dan ook zijn steeds vrijblijvend. Dit geld voor zowel de afnemer als Source of beauty.
2.2 Source of beauty behoud zich het recht prijzen tussentijds aan te passen.
2.3 Prijzen op de website van Source of beauty zijn niet bindend bij afwijking wordt de afnemer hiervan op de hoogte gesteld.
2.4 De door de website gegenereerde verzendkosten zijn niet bindend, bij afwijking word de afnemer hiervan op de hoogte gesteld. Bij een vooraf bepaalde totaalprijs kan er korting gegeven worden op de verzendkosten. De hoogte van deze korting is terug te vinden onder “verzend informatie”.
2.6 De door de website gegenereerde bestelbevestiging is niet bindend. De afnemer krijgt een door een van de medewerker gemaakte persoonlijk mail met betaling gegevens en een definitieve prijs.
2.7 Goederen worden opgestuurd na ontvangst van de betaling.
2.8 Bij het niet op voorraad zijn van artikelen , hiervan wordt de afnemer per mail op de hoogte gesteld.
2.9 Source of beauty heeft het recht om bij nalevering prijscorrectie toe te passen bij koers verschillen van meer dan 4% tussen de tijd van bestelling en de tijd van levering hiervan wordt de afnemer per mail op de hoogte gebracht.
2.10 Alle door Source of beauty opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.
2.11 De goederen zijn en worden vervoerd voor het risico van de afnemer.
2.12 Afgegeven levertijden zijn bij benadering. Source of beauty kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in levertijden en de gevolgen daarvan in welke vorm dan ook.
2.13 Levering geschiedt uitsluitend binnen Nederland.
2.14 Als een artikel om wat voor reden dan ook niet meer leverbaar is en Source of beauty heeft van de afnemer wel al een betaling voor dat artikel(en) behoren bij de betrokken levering ontvangen zal Source of beauty de kosten voor het artikel(en) zonder enige aftrek terug betalen.
2.15 Afbeeldingen op de website kunnen afwijken van het eindproduct. Het gaat hier om zaken als kleur, verpakkingsvorm en afbeelding.
3. Garantie
4. Retouren
4.1 Retouren van niet gebruikte artikelen is mogelijk na schriftelijk/e-mail overleg.
4.2 Retouren worden alleen geaccepteerd in de originele ongeopende verpakking.
4.3 De verzending van de retour goederen zijn voor rekening en risico van de afnemer.
4.4 De retour wordt gecrediteerd met aftrek van verzend en eventuele administratieve kosten, het bedrag zal worden geretourneerd op de rekening van de afnemer na goed ontvangst van de retouren.
4.5 Speciale voor de afnemer bestelde goederen worden in geen geval als retour goederen geaccepteerd.
Aansprakelijkheid
5.1. Source of beauty is in geen geval aansprakelijk voor de schade of eventueel ontstane gevolg schade in welke vorm dan ook van de door Source of beauty geleverde goederen door wat voor reden dan ook.
5.2 De afnemer kan Source of beauty in geen geval aansprakelijk stellen voor de eventuele schade aan derden.
5.3 De hoogte van de aansprakelijkheid van Source of beauty blijft ten alle tijden beperkt tot de hoogte van het factuur bedrag van de betreffende levering dan wel de hoogte van het bedrag dat Source of beauty de afnemer in rekening zou kunnen brengen.
5.4 Source of beauty kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de schade en eventuele gevolg schade van het niet (meer) leverbaar zijn van goederen en diensten.
5.5 Source of beauty kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de schade en eventuele gevolg schade door het veranderen van levertijden.
5.6 Source of beauty kan in geen geval aansprakelijk worden voor de schaden en eventuele gevolg schade door gebruik maken van informatie van de website www.sourceofbeauty.nl
5.7 De in 5.1,5.2,5.3,5.4,5.5, en 5.6 genoemde aansprakelijkheidsbepalingen hebben betrekking op alle personen die betrokken zijn bij de uitvoering van de leveringsovereenkomst tussen de afnemer en Source of beauty.
5.8 Voor de overige bepalingen treed het Nederlandse wetboek van strafrecht in werking.
Verzenden & retourneren
Bij bestelling wordt een vaste bijdrage in de verzendkosten gerekend.
Deze bijdrage bedraagt 6,95 euro ongeacht de grote van de bestelling.
Verzending op deze wijze is voor eigen risico
Voor de retourzending verwijzen we naar onze leveringsvoorwaarden, retouren 4.
Retour adres:
Source of beauty
Koolmees 39
1628AT Hoorn\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][/cs_content]