Fruitzuur Peeling

Een fruitzuur peeling lost dode huidcellen op door middel van fruitzuren. Deze methode zorgt ervoor dat er laagjes dode huidcellen verwijderd worden. Fruitzuur zorgt voor een geweldige huidverbetering en huidvernieuwing. De toename van hyaluronzuur, collageen en elastine wordt weer geoptimaliseerd. Daarnaast heeft het een hydraterende en huid verstevigende werking. Een massage voor uw gelaat, hals, nek en decolleté met retinol maken deze behandeling tot een ware weldaad. Aansluitend het collageen anti-aging masker deze is intensief hydraterend, voedend en verstevigend. We sluiten af met een vitamine C serum die de huid een heldere teint en uitstraling geeft.

Fruitzuur peeling door middel van AHA Fruits Acids Gel

Een fruitzuur peeling kan in combinatie gedaan worden met de Bio Led Skin therapie. Deze combinatie zorgt voor een beter en sneller resultaat. Bij het boeken van deze dubbele huidverbetering hanteren wij €15,-- extra.
Maak een afspraak
Image
Los, maar zeker ook in kuurverband aan te raden. Afhankelijk van de conditie van de huid en/of huidprobleem zullen er ongeveer 4 tot 8 behandelingen nodig zijn met een tussenpose van 7 tot 10 dagen. Fruitzuur peeling kan worden toegepast bij huidverbetering, verouderde / verslapte huid, pigmentatie problemen, couperose, acne of acne littekens en preventief tegen anti-aging. Geschikt voor alle huidtypes, behalve de zeer gevoelige huid. Een fruitzuurpeeling word afgeraden in de zomermaanden ivm verschuiving van het pigment. Aan deze behandeling gaat het liefst even een intakegesprek vooraf. (telefonisch)

fruitzuurpeeling

60 min. € 69,- Bezoek ons vandaag nog

LOCATIE

Spoorstraat 2
1621HN Hoorn

Telefoon


Openingstijden

Dinsdag-Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Email